Biblia de studiu inductiv - visinie

Biblia de studiu inductiv - visinie
Biblia de studiu inductiv - visinie
Producător: L.R
Cod produs: ES 1170
Disponibilitate: Nedisponibil
Preţ: 380,00Lei
Cant:  
   - SAU -   
Biblia de studiu inductiv
Aceasta carte are la baza traducerea lui Dumitru Cornilescu, dar a fost corectata de Mia si Costel Oglice in conformitate de normele de uzanta curente.
Contine un ghid complet pentru studiul inductiv si instructiuni specifice pentru studierea inductiva a fiecarei carti a Bibliei.
Cum sa studiem Biblia
Acest ghid prezinta si ajuta la dezvoltarea deprinderilor inductive ale observarii, interpretarii si aplicarii - deprinderi care ii separa pe spectatori de participantii activi la Cuvantul lui Dumnezeu!
Intra intr-o lume a descoperirilor - intelegerea contextului, a semnificatiei cuvintelor ebraice si grecesti, a studiilor pe subiect si multe altele.
Intractioneaza personal cu Cuvantul lui Dumnezeu, strange in inima mesajul acestuia si traieste o viata noua! 
Cum sa studiem Biblia pentru copii
Si copii pot invata sa descopere nestematele adevarului lui Dumnezeu din Biblie! Ei vor invata cum sa observe, sa interpreteze si sa aplice Biblia intr-un mod placut si captivant cu ajutorul jocurilor, rebusurilor si al altor mijloace. Copii tai vor invata cum sa devina „Detectivi inductivi”!
Aceasta este o carte perfecta pentru copii si pentru toti parintii care doresc sa-i ajute pe copii lor sa fie captivati de Cuvantul lui Dumnezeu!
Tip coperta:piele

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Biblii pentru toti © 2018